In onze praktijk vindt u alle specialisaties
binnen de fysiotherapie onder een dak!

Kinderfysiotherapie

IMG_4128

De kinderfysiotherapeut is gespecialiseerd in het behandelen van kinderen van 0 tot 18 jaar. Het kan daarbij gaan om zuigelingen, peuters of schoolgaande kinderen.

Bij zuigelingen komt de kinderfysiotherapeut in de meeste gevallen aan huis. U kunt hierbij o.a. denken aan problemen als: voorkeurshouding, afplatting van de schedel, motorische achterstand, torticollis.

Veelvoorkomende problemen bij schoolgaande kinderen zijn: schrijfproblematiek, achterstand in de motoriek (zowel fijne motoriek als grove motoriek), groei gerelateerde pijnklachten, houdingsproblemen en overige orthopedische klachten.

De behandeling zal altijd persoonlijk worden afgestemd op de behoeftes van het kind, uitgaande van het vooraf uitgevoerde onderzoek en de anamnese. Samen met u en/of uw kind zal worden bekeken hoe de hulpvraag of hulpvragen het beste kunnen worden aangepakt.

Kinderfysiotherapie is overigens direct toegankelijk. U heeft dus geen verwijzing nodig om een afspraak/onderzoek in te plannen.  Daarnaast is kinderfysiotherapie opgenomen in de basisverzekering.

Voor meer informatie kunt u klikken op de link hieronder, welke u naar de folder zal doorverwijzen.

Wilt u graag weten of u bij de kinderfysiotherapeut op het juiste adres bent? Neem dan gerust contact op met de praktijk.

 

Folder kinderfysiotherapie

 

Copyright 2024 Fysiotherapie Weerijs | Alle rechten en typefouten voorbehouden | WordPress website: Altyd internetdiensten