In onze praktijk vindt u alle specialisaties
binnen de fysiotherapie onder een dak!

Het team

Kathelijne Geurdes

Mijn naam is Kathelijne Geurdes. Ik ben in 2013 afgestudeerd als fysiotherapeut, waarna ik direct aan het werk ben gegaan. In 2017 heb ik de master of..

Lees meer..

Marion Mol

Als psychosomatisch fysiotherapeut ben ik binnen de praktijk gespecialiseerd in de behandeling van spannings- en stressgerelateerde klachten en in het..

Lees meer..

Joris van de Riet

Ik ben Joris van de Riet en sinds 2003 fysiotherapeut en heb in 2014 mijn master of science in de manuele therapie (SOMT) behaald. Na werkervaring te..

Lees meer..

Marlou Hoekstra-Welten

Mijn naam is Marlou Hoekstra-Welten. Ik ben fysiotherapeute sinds 1982. Sindsdien heb ik ervaring opgedaan in binnen- en buitenland. Zo ben ik 5 jaar..

Lees meer..

Joris Goossens

Ik ben Joris Goossens en sinds 2013 afgestudeerd aan Avans Hogeschool in Breda. Sinds december 2014 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij het team v..

Lees meer..

Edith Wigman- Croes

Mijn naam is Edith Wigman-Croes. Sinds 1999 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool West-Brabant in Breda. Sinds mei 2011 ben ik werk..

Lees meer..

Copyright 2019 Fysiotherapie Weerijs | Alle rechten en typefouten voorbehouden | WordPress website: Altyd internetdiensten