In onze praktijk vindt u alle specialisaties
binnen de fysiotherapie onder een dak!

Edith Wigman- Croes


BIG registratienummer 29050447804

Mijn naam is Edith Wigman-Croes.

Sinds 1999 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool West-Brabant in Breda. Sinds mei 2011 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie de Weerijs in Rijsbergen. In juni 2017 heb ik de Masteropleiding Geriatrie Fysiotherapie bij Avans+ met succes afgerond.

Binnen de praktijk ben ik verantwoordelijk voor de behandeling en advisering van ouderen en hun naasten. Vanuit mijn afgeronde opleiding kan ik alle recente informatie omtrent het actief ouder worden direct toepassen.  Het is voor mij een leuke uitdaging om deze doelgroep zo goed mogelijk te kunnen begeleiden en samen met de andere hulpverleners tot de beste behandeling te komen. Zo blijven ouderen zo lang mogelijk zelfstandig.

Naast de praktijk behandel ik ook ouderen aan huis en binnen het woonzorgcomplex Het Rijserf. Daar beschikken we ook over een goede behandelruimte met specifiek materiaal gericht op ouderen.

Verder ben ik ook bekwaam met de Medical Taping Techniek en behandeling bij duizeligheid. Ik ben aangesloten bij het Niet-Aangeboren Hersenletsel Fysionetwerk en Parkinsonnet.

Copyright 2024 Fysiotherapie Weerijs | Alle rechten en typefouten voorbehouden | WordPress website: Altyd internetdiensten