In onze praktijk vindt u alle specialisaties
binnen de fysiotherapie onder een dak!

Nieuws

Extra maatregelen ivm het coronavirus

In verband met de extra maatregelen die er getroffen worden momenteel hebben wij als praktijk besloten om alle oefengroepen te annuleren.

Er wordt nu alleen nog 1 op 1 behandeld!

Indien u nu deelneemt aan een oefengroep en het is voor u van belang dat de fysiotherapie doorgaat, dan wordt er een persoonlijke afspraak met u ingepland.

Verder vragen wij u om een eigen handdoek/badlaken mee te brengen voor de behandeling.

Om het fysiek contact zoveel mogelijk te vermijden zijn wij ook telefonisch bereikbaar voor adviezen of telefonisch consult. Telefoonnummer 076-5961468

Wij danken u voor uw begrip

Coronavirus

In verband met het huidige coronavirus volgen wij als praktijk ook de richtlijnen van het RIVM. De belangrijkste maatregelen die je kan nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen:

Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen.

Bij verkoudheid, hoesten of koorts en griepverschijnselen de afspraak annuleren. Graag dan telefonisch afmelden bij de praktijk op telefoonnummer 076-5961468.

Voor meer informatie kijk op RIVM

Whatsapp

Wist u dat wij als Fysiotherapie de Weerijs ook via whatsapp te bereiken zijn voor een snelle vraag.

Ons nummer is: 06 83531851

 

Misverstanden bij Niet-Aangeboren Hersenletsel

Lees hier meer over 15 misvattingen bij mensen met niet-aangeboren hersenletsel.

 

 

Copyright 2022 Fysiotherapie Weerijs | Alle rechten en typefouten voorbehouden | WordPress website: Altyd internetdiensten